Vil du kjøpe noe?

posted in: Sigrid | 0

Mamma og pappa har vært veldig opptatt av å få orden på loftet i det siste. Først reiv de gulvet som var der, så la de nytt og denen helga har mamma fått orden der igjen. Hun sier i alle fall det. Kankje dere får se noen biler når hun blir ferdig?

I alle fall har Halvard og jeg fått god tid til å leke selv uten at de har passa så mye på oss. Jeg elsker å leke med Halvard. Han finner på så mye gøy. Se for eksempel på hvor fin butikk han ordnet til meg. Jeg fikk tom en blokk som jeg skulle skrive kvittering på. Den er gul og ligger i dukkesenga sammen med en blyant.

Denne helga hadde vi laget seng og hus nede av alle sofaputene. Mamma tok ikke bilde da. Det var dumt. Jeg håper hun gjør det neste gang, slik at dere får se hvor gøy vi har det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.