Elgene i Harstad er ganske snille

posted in: Halvard, Sigrid | 0
Den fryktløse Harstadelgen
Den fryktløse Harstadelgen

Når vi er i Harstad og besøker farmor og farfar er det alltid noe spennede som skjer. Denne gangen fikk vi besøk av elgene. De var ikke en gang redde for oss. Det var nok heller pappa og farmor som var redde for dem. De var så fine at jeg hadde lyst til å gå bort til dem og klappe dem, men det fikk vi ikke lov til. Pappa tok video av dem da de var utenfor og spise av farmors hagebusker. Farmor likte ikke det så godt for da kunne buskene bli ødelagt. Jeg lurer på hva slags dyr vi får se neste gang vi er i Harstad 🙂

Etterpå gikk pappa inn og fant frem en stor kasserolle og en stor jernause. Han tok det med ut og lagde masse bråk med dem i hagen, og da ble elgene redde og sprang kjempefort der ifra. De gikk nok heller til en mer stille hage med gode hagebusker. Pappa sier de trenger å spise mye nå før det blir vinter, men at de heller får spise noe annet enn farmors hagebusker. Håper de finner noen andre busker å spise.

Årets tur til Hestvika

posted in: Halvard, Sigrid | 0

unger_plateNår vi er på besøk i Harstad, så er det en ting som er veldig viktig: Vi må dra til fjæra

Det er nesten det viktigste når vi er i Harstad. Fjæra er en av de morsomste lekeplassene vi vet om. Det er så mange forskjellige dyr der, og mange ganger finner vi andre rare ting der som har kommet flytende på sjøen.

Denne gangen dro vi til Hestvika. Der har vi vært mange ganger før, for der er det så fint å være. Det er bålplass der og sitteplasser, og så er det ikke så langt å gå.

Bare se på disse bildene fra turen vår så skjønner du hvor moro det er å leke i fjæra 🙂

Bowling er gøy

posted in: Halvard, Sigrid | 0
Se, vi klarer å holde kula med en hånd
Se, vi klarer å holde kula med en hånd

Når vi er i Harstad synes vi det er gøy å gå på Bowling. Halvard synes det er moro når han klarer å få ned alle kjeglene med to kuler; det som kalles for «Spare». Når vi har kastet kula skynter vi oss tilbake til skjermen der poengene står for der kommer det mange ganger opp artige bilder. Sigrid fikk bildet av en jungelmann som samlet kjegler mange ganger denne gangen. Sigrid synes hun fikk mange poeng, og Halvard har lært å sikte med tommelen når han kaster.