Sittende i badekaret

posted in: Sigrid | 0

Nå er jeg blitt stor dere, faktisk ni måneder i morgen siden de tok meg ut av mammas mage. Da var jeg liten da. Men tenk at nå kan jeg sitte selv i badekaret. Frem til nå har de lagt meg ned i «forma» mi, men i går skjønte mamma endelig at jeg er så stor at jeg kan sitte selv. Det var gøy det! Badeverden ble litt annerledes da.

Jeg kunne blåde bobler i vannet. Gøy for en som ikke er vant til så mye sprell.

Jeg fikk en klut å spise på. Det klør noe forferdelig i munnen om dagen. Jeg fikk min første tann for et par dager siden. Jeg er visst ikke så tidlig ute med noe sier de. Hvorfor skal alle ha det så travelt? Jeg skal tidsnok farte rundt å rote i alt dere voksne setter i passe høyde for meg:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.