Mange prosjekter

posted in: Ingrid | 0

Det er vår og ikke så mye strikking om dagen, men litt blir det da. Jeg hadde opptelling av garnlageret her en dag, 5.4 kg, så nå har jeg begynt å slanke den. Først blir det et par grytekluter i bomull. Jeg strkker de rundt og hekler en kant. De blir tykke og myke og gjør helt sikkert nytten sin. Jeg er ferdig med den ene og godt i gang med den andre.

Gryteklut

Jeg har også begynt på en vest til Halvard, i silke og ull. Han har en i ull fra før, men denen blir så myk at han kan bruke den rett på huden. Super til sommeren tror jeg.

Jeg har jo tenkt å begynne å logge alt jeg strikker fra 2007, så da har jeg tatt ett bilde av lue og sokker jeg har strikka også. Sokkene er i Opal. Lua er tynt ullgarn med en tråd sånn tynn sytråd med klumper på. Husker ikke hva det heter….. Jeg strikka votter til lua også, men de ble tovet vel hardt, og havner nok på Halvard sin hånd om ett par år.

Sokker i Opal og Odessalue.

Jeg er nesten ferdig med ei jakke til Robert i Sisu også, men det kommer ikke bilde før den er ferdig montert. Lurer på når det blir…..

Legger inn et bilde av såprosjektet mitt også. Dette er tatt 26. april. Nå er plantene blitt en del større og snart er de klare for den store verden.