Jul i Lom

posted in: Ingrid | 0

Julefreden har senka seg for lenge siden, og det er på tide å oppsummere litt av hva som har skjedd. Halvard og Ingrid kom 12. desember, mens Robert måtte være igjen i Ski for å gjøre unna et par eksamener før ferien.

Vi har hatt mye fint vintervær, og i dag har vi vært på sparktur. Halvard storkoser seg på spark.

Halvard på sparktur

Halvard på sparketur

Det er en del som skal ordnes til jul, og Halvard stilte villig opp både med potetskrelling, lefsebakst og juletrepynting. Fjøsstellet måtte også gjøres, men Halvard var ikke særlig klar for fotografering etter at han kom inn igjen.

D

D

Det ble også tid til en liten ettermiddagstur på Soleggen før jul. Ned ei bygda var det for kaldt til at Halvard ville være særlig ute, men oppe i høyden var det bra. Temperaturen økte med 18 °C fra riksveien og opp på Soleggen.

Nissen kom selvsagt på besøk. Halvard har vært veldig opptatt av nissen, og han var litt skeptisk da nissen kom, men havnet fort på fanget. Han har adoptert en av pyntenissene som kosebamse i senga også, så han begynner å bli vant til denslags skapninger.

Halvard og nissefar

Halvard og nissefar

Det har blitt mye kos i jula og Halvard har fått flusst av oppmerksomhet. Bestefar har lest bok og sunget mens onkel Henning har vært ivrig både med traktor og tog.

D

Halvard klemmer Ida Mari og mamma

Halvard klemmer Ida Mari og mamma

Uteaktiviteter er det også blitt. Her har Halvard og pappa laget snømann og er ute på sparktur.

D

Halvard leker i snøen

Halvard leker i snøen

I går var vi på juleselskap med 12 voksne og 11 barn. Det var veldig hyggelig og overraskende rolig stemning, selv etter at barna hadde fått i seg mye sukker.

Halvard og Amund spiser is

Halvard og Amund spiser is