Is og Indisk

posted in: Robert | 0

I dag tok vi turen til slottet for å se på isdekorasjonene. Vi var ikke de eneste som hadde tatt turen dit, så det var trang om saligheten da jeg gikk inn i mellom isveggene. Men fint var det, og sikkert hadde det vært enda finere senere på kvelden, for det var satt opp diodelys i forskjellige farger langs veggene. Musikk var det vist også, men folk skravlet så mye der inne så det var ikke godt å høre helt hva det var.

Reidun, Halvard og Robert forran slottet

Reidun, Halvard og Robert forran slotet.

Foto tatt av: Ingrid Strind ©

Lengre bort var det også dukket opp en statue av moren til Kongen. En vegg av is skrånet ned bak statuen, og forran var det laget små isplatåer som folk kunne gå på. Dekorativt med is kanter og hardtråkket hvit snø som fyll.

Etter dette satte vi kursen mot Egertorvet, og Bombay Darbar restaurant. Lenge siden vi hadde spist indisk nå, og mamma hadde aldri vært på indisk før (jammen på tide).

Nanbrød. Tennene løp i vann lenge før vi var kommet frem. På Bombay Darbar var det god plass, og heis, så vi kunne kjøre barnevognen helt til bordet. Og som ventet var maten fortreffelig. Halvard tok grådig for seg av de tynne vente flakene vi fikk mens vi ventet på maten. Etterpå knasket han i seg masse nanbrød. Ok, Halvard liker indisk :o) (Ingen overraskelse). Vi var alle gode å mette da vi gikk tilbake til bilen oppe ved slottsparken (som for øvrig er gratis i helgene).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.