Hytte

posted in: Halvard | 0

Nå er det lenge siden dere har hørt fra meg. I disse dager er det planlegging av 6-årsdagen min på onsdag som er i fokus. På lørdag dro pappa og Sigrid på butikken for å fikse en del til den, og jeg var hjemme med mamma. Pappa trodde jeg ville være med på butikken, men jeg syns at bursdag skal være overraskelse, og da kunne jeg jo ikke være med å se hva han kjøpte.

Jeg var derfor hjemme og bygde hytte under spisebordet. Her hadde jeg det fint, med bøker, tegnesaker, CDspiller og til og med peis. Jeg fant noen vedkubber, og så spurte jeg mamma om hun hadde en rød lykt til meg. Det hadde hun, så da fikk jeg fint rødt lys i peisen min.

I inngangen lagde jeg to skilt (du ser det på de to stolene ved inngangen), på den ene er det bilde av meg og mamma har skrevet at barn har lov til å være der. På den andre er det bilde av voksne, og så hadde jeg limt på, på skrått selvsagt, ei rød tynn papistrimle. Det betyr at det er forbudt for voksne. Den røde papirstrimla var en liten rest etter bursdagsinvitasjonene mamma og jeg lagde tidligere på dagen.

Da Sigrid kom hjem, lekte vi i hytta før vi spiste linsj og hadde en spasertur på glatta.

Voksne forbudt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.