Første personlige blogg

posted in: Robert | 0

Jepp, jepp, da var jeg igang med min egen personlige blogg. Alt som trengtes var å begynne som student på Universitetet i Oslo på mine gamle dager, og etter halvannet år velge kurset Informasjons Design. Med lettere bakoversveis, etter noen timers fikling i diverse kontrollpanel (som jeg trodde skulle ta 5 minutter) er jeg altså her med min egen personlige blogg.

Ikke bare det, men blogg til hele familien. Skal man gjøre noe, så skal man gjøre det skikkelig. Og det skal ikke være problemer med å få liv i bloggen. Vår kjære sønn, Halvard, har jo sin egen blogg, og det går ikke en dag uten nye oppdagelser og hendelser. Dermed skulle det ikke være problemer med å finne stoff, bare tid til å skrive…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.