Filmkveld

posted in: Robert | 0

Med «mor» i huset kunne jeg og Ingrid ta oss en tur på kino i helgen; lenge siden sist. Etter å ha myset gjennom filmweb.no falt valget på Jaken på lykken med Will Smith i hovedrollen. Jeg har sett en del filmer med Will Smith, og har et relativt godt intrykk av det han gjør, så jeg var nokså sikker på at kvelden ville bli bra. Ingrid har et mer anspendt forhold til Hollywoodfiler, og var kanskje ikke like sikker på valget.

Jakten på lykke

Bilde hentet fra filmweb.no

Filmen har en god historie (i rette forstand da den vist nok skal bygge på en sann historie), og en god blanding av humor og alvor. Ikke vanskelig å leve seg inn i denne filmen, nei. Selv om filmen var nokså lang (ca. 2 timer) var jeg ikke i nærheten av å se på klokken før mot slutten av filmen, da innholdet av Bonaqua flasken meldte sitt ønske om å forlate kroppen.

Da vi ruslet ut i vinterkulden og snoen utenfor var selv Ingrid enig om at denne Hollywoodfilen (til alt overmål, i følge Ingrid) var bra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.