6 år

posted in: Halvard | 0

I går hadde jeg bursdag- 6 år ble jeg. Jeg hadde en veldig fin dag, med stort sett feiring hele dagen. Det starta med muffins til frukost, så var det feiring i barnehagen, før jeg hadde barneselskap. Og vet dere hva, nå ungene skulle til å dra og jeg trodde det var slutt på feringa, da dukker bestemor og bestefar opp. De bor jo i Lom, og dit er det veldig langt, så jeg hadde ikke regna med at de skulle komme. Jeg ble veldig glad, og feringen fortsatte da enda et par timer.

Jeg våkna av mye bråk nede på morgenen, men da jeg gikk ned trappa fikk jeg streng beskjed om å legge meg igjen. Selvsagt gjorde jeg det, og jeg lata som jeg sov også, når mamma, pappa og Sigrid kom syngende inn på rommet mitt. Pappa hadde pynta hver sin muffin til meg og Sigrid. Det var skikkelig frukost det.

Sigrid og jeg koser oss med muffin.

Frukosten vår.

Den var stor å gape over.

Jeg fikk globus, så nå kan jeg lære meg hvordan jorda ser ut utenpå.

Etter feiringa i barnehagen, hadde jeg barneselskap hjemme med ni unger. Vi fikk pizza til mat, så åpna vi gaver, etterpå var det kaker, før vi så litt på Donald Duck og til slutt fiska poser med mye spennende oppi.

Vi koser oss med pizza

Pappa holdt orden på oss når det var gaveoppakking

Se på de fine muffinsene pappa hadde pynta. Det var små og store sjørøverskuter.

Mere kake

Og enda mere av tokten

Jeg blåser ut lysene

Se på den fine sjørøverskuta

Jeg hadde pynta meg skikkelig

Og akuratt da vi var ferdige med å fiske, ringte det på døra. Jeg trodde det var noen foreldre som skulle hente, men neida, det var bestemor og bestefar som kom på overraskelsesbesøk. Ikke mamma engang visste at de kom. Jeg ble veldig glad. Som avslutning på kvelden ble det da bløtkake og ferskt mjukbrød med leverpostei.

Trygt i sofaen

Det ble to runder med lysblåsing i dag

Hvis dere enda lurer, jeg hadde en veldig bra bursdag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.