2 år og like blid (eller sint?)

posted in: Sigrid | 0

Jeg vokser til og er i ferd med å bli en bestemt dame. På lørdag feira jeg bursdagen min. Vi var 9 voksne og 2 barn. Desverre var det flere av de jeg hadde invitert som ikke kunne komme. Men vi hadde det fint vi som var der.

Mamma hadde lagd god suppe som vi koste oss med. Jeg tror hun hadde tenkt litt feil, for vi klarte på langt nær å spise opp hele kjelen. Eller retteres sagt, hun hadde faktisk kokt to.Jeg trodde hun var bedre i matte enn som så;-)

Pappa og Lena koste seg visst i laget mitt.

Og det gjorde jeg også. Her får jeg støtte av Lena for å blåse ut mine to lys.

Og gjett om kaka var god?:-)

De sier jeg er bokorm, så selvsagt ble det noen bøker. Her er det onkel Henning som må til pers.

Og så fikk jeg det fine kaffeservicet:-) Jeg liker utrolig godt å servere. Tante Synnøve var en av de heldige gjestene.

Og så drakk ikke hun opp hele kanna, så da tok jeg likesågodt resten selv.

Storebror syns visst det var slitsomt i bursdagen min.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.